Our Professionals

foto-mikeMike Bojko. Mike heeft 8 jaar ervaring opgedaan in de (inter)nationale praktijk van PricewaterhouseCoopers Accountants en is tevens enkele jaren werkzaam geweest als freelance professional.
Binnen PricewaterhouseCoopers Accountants heeft Mike zich gespecialiseerd op het gebied van subsidies en MKB ondernemingen. Daarnaast heeft Mike ook veel ervaring opgedaan bij bijzondere onderzoeken (o.a. Ahold-project), financial due diligences en een buitenlands kantoor van PricewaterhouseCoopers Accountants (Nederlandse Antillen). Momenteel is Mike een studie tot Register Valuator aan het volgen aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.
Bij Bojko & Partners is Mike betrokken bij de volgende Lines of services: Corporate Recovery, Mergers & Acquisitions, Advisory en Interim Management.

foto-gerardGerard Timmermans. Gerard Timmermans FB is sedert augustus 1978 werkzaam als belastingadviseur. Het klantenbestand is zeer gevarieerd en bestaat uit particulieren, zelfstandige ondernemers en vennootschappen. Ook buitenlandse ondernemers behoren tot de klantenkring. De werkzaamheden omvatten niet alleen de meest voorkomende fiscale werkzaamheden en advisering maar ook algemene bedrijfsadvisering in het kader van bedrijfsopvolging, ondernemingstructuren, bedrijfsverplaatsingen, vermogensplanning, etc.

foto-rogierRogier Wassen. Rogier speelt al 15 jaar toptennis en heeft zich zowel nationaal als internationaal bewezen. Rogier heeft onder andere drie keer gespeeld voor Oranje in de Davis Cup en speelde op elk Grand Slam hoofdtoernooi. Mede hierdoor heeft Rogier een zeer groot nationaal en internationaal netwerk kunnen opbouwen. Rogier beschikt daarnaast over een Bachelor degree in Finance behaald aan de Universiteit van Phoenix, USA. Bij Bojko & Partners richt Rogier zich op het nationale- en internationale relatiebeheer.

 

foto-jacquesJacques Eggen. Jacques heeft 20 jaar ervaring opgedaan als inspecteur in de nationale controlepraktijk bij de Belastingdienst en heeft tevens enkele jaren gewerkt als freelance financieel adviseur. Bij Bojko & Partners is Jacques voornamelijk betrokken bij de Lines of services Administration & HR en Advisory.

 

foto-willemWillem Kicheleer. Willem Kicheleer heeft ruim 30 jaar leidinggevende werkervaring op diverse financiële positie binnen het bedrijfsleven. De laatste 20 jaar heeft Willem op directie niveau gefungeerd bij de volgende bedrijven: Limburgse Horeca Centrale BV, Gulpener Bierbrouwerij BV, P. de Jong Vlees BV en Smeets Bouw BV. Het motto van Willem is: Kunde en kennis ter beschikking stellen van mens en organisatie met als doel het evenwichtig maximale uit beiden halen. Een mens moet immers zijn talenten en capaciteiten gebruiken om maximaal functioneel te zijn binnen het werkcollectief om rendement en continuïteit te waarborgen voor dat collectief. Bij Bojko & Partners is Willem Kicheleer betrokken bij de volgende Lines of services: Corporate Recovery; Mergers & Acquisitions; Advisory en Interim Management.